Intézményvezetői levél az újraindulásról

Tisztelt Szülők!

2021. május 10-től újra várjuk már nem csak az alsó tagozatos kisdiákjainkat, hanem minden általános iskolás tanulót.

Hétfőtől az A heti órarend szerint kerülnek megtartásra a tanórák. Az órarendről, csengetési rendről és a tanítási nap beosztásáról az osztályfőnökök fognak bővebb tájékoztatást adni.

Most is a tanév elején elfogadott Járványügyi Intézkedési Tervet tartjuk iránymutatónak és minden tanuló és alkalmazott számára kötelezőnek. /Az iskolába lépéskor testhőmérséklet mérés, kézfertőtlenítés, maszkviselés!/

Kiemelten kérjük, hogy csak egészséges gyermeket engedjenek el iskolába! Ahová továbbra is csak orvosi igazolással, vagy korábban bejelentett szülői igazolással léphet be a tanuló. Tartsák otthon gyermeküket abban az esetben is, ha a családban felmerül a fertőzöttség lehetősége! (tesztre, vagy teszt eredményre várnak) Vigyázzunk egymásra, legyenek ebben is partnereink, mert tényleg csak együtt sikerülhet!

 A tanév végéig még 5 hét az, amit együtt tudunk tölteni. Bízunk benne, hogy egyre jobban alakul a járványügyi helyzet és pótolhatunk legalább valamit az elveszett boldog pillanatokból…

Kérem Önöket, hogy segítsék gyermekeiket az iskolába való visszaszokásban, abban hogy újra felvegyék a ritmust, és újult erővel lássanak neki a tanulásnak!

Kívánok ehhez mindenkinek sok erőt, de leginkább jó egészséget!

Polónyi László
intézményvezető